A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Az oldalon történő továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát.

Fegy Polgárőr és Tűzoltó Egyesület Gyál

02.03.
Lakossági segítségkérésre vonultak tűzoltóink a Károlyi Mihály utcába, ahol egy fa villanyvezetékre dőlt. Tűzoltóink a kb. 6 méteres faágat láncfűrész segítségével eltávolították, a veszélyhelyzetet megszüntették.

02.04.
Egy élelmiszerüzletből érkezett segítségkérés, mert egy férfi kéreget és agresszívan viselkedik a vásárlókkal. A helyszínre siető polgárőreink a kedélyeket lecsillapították és a kéregetőt felszólították, hogy szüntesse be a vevők zaklatását és távozzon az üzletből. A férfi a felszólításnak eleget tett, így rendőri intézkedésre nem volt szükség.

02.10.
Lakossági bejelentés érkezett, hogy erős füstöt látnak a Pesti úton, illetve később a Gesztenye utcában. A helyszínre vonuló járőrünk megállapította, hogy az egyik helyszínen faágakat, a másik helyen kerti hulladékot égetett az ingatlan tulajdonosa. Tekintettel arra, hogy Gyál város területén a hulladék mindennemű égetése tiltott, mindkét tulajdonost felszólítottuk a tűz eloltására.

02.10.
Felsőpakonyba riasztották tűzoltóinkat az éjszakai órákban, egy gépjárműben keletkezett tűz, ami egy melléképületre és több másik járműre is átterjedt és további épületeket - köztük egy lovakkal teli istállót - veszélyeztetett. Tűzoltóink a kiérkező fővárosi hivatásos egységekkel közösen a lángokat megfékezték, a tűz továbbterjedését megakadályozták.

02.19.
A Kőrösi úton történt baleset, egy személyautó az útról letérve egy fát kidöntött, majd egy ház kerítésének csapódott és kigyulladt. A helyszínre érkező polgárőreink és tűzoltóink a járműben utazók kiszabadításában, a jármű
eloltásában, valamint a közúti forgalom irányításában nyújtottak segítséget. A jármű vezetője menet közben epilepsziás rohamot kapott, azért veszítette el az uralmát a járműve felett. A balesetben sem a sofőr, sem utasa nem sérült meg komolyabban, a járművezetőt azonban megfigyelésre kórházba szállították.

Összeállította: Kelecsényi Gábor