A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Az oldalon történő továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát.

Fegy Polgárőr és Tűzoltó Egyesület Gyál

05.09. A hajnali órákban vonultak járőreink egy felborult személyautóhoz az Ady Endre utca és Vak Bottyán utca kereszteződéséhez. A helyszínre érkezve azt tapasztalták, hogy a jármű vezetője a helyszínt elhagyta, felkutatása nem járt eredménnyel, a járművet pedig nem sokkal a baleset előtt lopták el tulajdonosától. Tagtársaink a helyszínelés idején az útszakasz lezárásában, a forgalom elterelésében nyújtottak segítséget.

05.12. Három személygépkocsi ütközött a Szent István utcában a délutáni órákban. Az érintett sofőrök a felelősség kérdésében megegyeztek, így járőreink a helyszín biztosításában nyújtottak segítséget, amíg a felek a bejelentőket kitöltötték. Nem sokkal később egy újabb balesethez vonultak járőreink a Széchenyi utcába, ahol épp a korábbi baleset felelőse okozott újabb balesetet. Személyi sérülés ezúttal sem keletkezett, a felelősségét az okozó elismerte. A hónap során összesen 18 balesethez vonultak járőreink, tűzoltóink, több esetnél személyi sérülés is történt. Kérjük, vigyázzanak jobban egymásra, a közlekedés veszélyes üzem! 

05.14. Éjfél előtt riasztották tűzoltóinkat a a Somogyi Béla utcába, ahol egy lakóház fürdőszobájában tapasztaltak szikrázást és füstöt a lakók. Járőrünk a helyszínre érkezve még a hivatásos egységek kiérkezése előtt megállapította, hogy a bajt egy rosszul szigetelt elekromos vezeték okozta, a további veszélyhelyzetet megszüntette. Szerencsére tűz nem keletkezett, így tűzoltói beavatkozásra nem volt szükség, a kivonuló hivatásos egységek még a helyszínre érkezés előtt visszafordításra kerültek.

05.28. A városi rendezvény biztosításában 9 fő polgárőr tagtársunk, továbbá a FEGY Ifjúsági Tagozat 4 tagja vett részt, a rendzevényen rendbontás nem történt.

Összeállította: Kelecsényi Gábor