A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Az oldalon történő továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát.

Fegy Polgárőr és Tűzoltó Egyesület Gyál

FEGY naplójából 2022.06

06.05.
A Pünkösd időszakában rendezett kétnapos városi ünnepségek helyszínének biztosításában a FEGY 18 fő polgárőr jelenlétével, valamint a FEGY ifjúsági tagozat további 10 fővel vett részt, tagtársaink végig jelen voltak a helyszínen. A rendezvény két napja alatt a területen jelentősebb rendzavarás nem történt.

06.18.
Az Erdősor utcából érkezett jelzés, hogy egy kóbor kutya ment be az egyik üzletbe. Járőrünk a nála lévő chipolvasóval az állat azonosítóját leolvasta, majd a hatósági állatorvos segítségével sikerült beazonosítani az eb gazdáját, akit telefonon értesítettek. Az állat így szerencsésen visszakerült a gazdájához.

06.23.
Az esti órákban érkezett lakossági jelzés, hogy füst száll fel a szeméttelep irányából. A helyszínre vonuló járőreink és tűzoltóink visszajelzése szerint mintegy 20 négyzetméteres területen csaptak fel lángok, amelyek oltását haladéktalanul megkezdték és a tüzet sikeresen eloltották. A helyszínre érkező hivatásos egységek a beavatkozó egységeink munkáját jóváhagyták.

06.29.
Tűzesethez vonultak tagtársaink a Wass Albert utcába, ahol egy családi ház garázsában keletkezett tűz. Tűzoltóink az ingatlan áramtalanítása után az oltást megkezdték, a lángokat az időközben kiérkező fővárosi hivatásos egységekkel közösen fékezték meg. A garázsban álló két személygépkocsi teljesen kiégett az eset során. A tűzben egy fő könnyebb sérülést szenvedett, helyszíni ellátása után kórházba szállítására nem volt szükség.

06.30.
Polgárőreink és tűzoltóink is vonultak ahhoz a balesethez, amelyben egy személyautó az oldalára borult a Gyál és Felsőpakony közötti útszakaszon. A balesetben egy fő - a jármű vezetője - súlyosan megsérült, a műszaki
mentés és a helyszínelés alatt az útszakaszt teljesen le kellett zárni a forgalom elől. A sérültet a mentők kórházba szállították.

Összeállította: Kelecsényi Gábor