A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Az oldalon történő továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát.

Fegy Polgárőr és Tűzoltó Egyesület Gyál

FEGY naplójából 2021.04

04.13. Két személygépkocsi ütközött össze a Kőrösi út és a Bem József utca kereszteződésében. Személyi sérülés nem történt, de a gépjárművekben jelentős kár keletkezett. A helyszínelés ideje alatt járőreink a forgalom lezárásában nyújtottak segítséget. Időközben még egy baleset történt ugyanott, egy személygépkocsi és egy kamion koccant össze, személyi sérülés szerencsére ennél az esetnél sem történt.

04.13. Az M0-ás autóút gyáli lehajtójánál ütközött öszsze egy személygépkocsi és egy nyergesvontató. A kamion az útról lesodródva a rézsűn lecsúszott, az üzemanyaga pedig szivárogni kezdett. Tűzoltóink a műszaki mentésben nyújtottak segítséget. A kamion sofőrjét kórházba kellett szállítani. Ugyanezen a napon délután még egy hasonló baleset történt a az M0-ás gyáli szakaszán, ismét egy személygépkocsi és egy kamion ütközött össze. Tűzoltóink ennél az esetnél is a műszaki mentésben nyújtottak segítséget.

04.16. Hatósági segítségkérésre vonultak polgárőreink egy családi házhoz, ahol a bent lakó öngyilkossággal fenyegetőzött és nem engedte be a helyszínre érkezőket. Mivel a személyt nem sikerült megnyugtatni, járőreink a lakásajtó erőszakos megbontásával szabaddá tették az utat, a mentők pedig megfigyelésre kórházba szállították a fenyegetőző személyt. Járőreink a személy elszállítását követően az ajtót zárhatóvá tették a helyszín elhagyása előtt.

04.18. A kora délutáni órákban érkezett jelzés, hogy a Kőrösi út és a Vecsési út kereszteződésénél nagymértékű olajfolyás miatt csúszós az útburkolat. A kiérkező járőreink a helyszínt biztosították addig, amíg a balesetveszélyes szennyeződést a közút kezelője megszüntette.

Összeállította: Kelecsényi Gábor