A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Az oldalon történő továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát.

Fegy Polgárőr és Tűzoltó Egyesület Gyál

FEGY naplójából 2021.02

02.03. Két baleset is történt a reggeli órákban, a Bem József utca és a Kőrösi út kereszteződésében, valamint a Mátyás király utca és a Gárdonyi utca kereszteződésében is két-két személygépkocsi ütközött. Személyi sérülés szerencsére egyik helyszínen sem történt, polgárőreink a helyszín biztosításában nyújtottak segítséget.

02.08. Földön fekvő, magatehetetlen személyhez riasztották járőrünket a József Attila utcába. A helyszínre érkező kollégánk egy magánál lévő, de erősen ittas személyt talált, akihez fejsérülése miatt mentőt hívott. A sérültet a mentő kórházba szállította. A hónap során további négy esetben kellett közterületen fekvő, magatehetetlen személy miatt intézkednünk.

02.13. Baleset történt a Táncsics Mihály utcában, egy személygépkocsi egy parkoló autónak hajtott, majd a helyszínt FEGY-napló elhagyta. Járőreink a szemtanúk által megadott rendszám alapján a környező utcákat átfésülve az okozó járművet megtalálták, annak vezetőjét pedig a helyszínre visszakísérték és a rendőrhatóságnak átadták.

02.20. Egy kigyulladt lakóház miatt riasztották tűzoltóinkat a Brassói utcába. A helyszínen egy családi házban több helyiség és a tetőszerkezet is égett, tűzoltóink a fővárosi hivatásos egységekkel közösen dolgoztak a lángok megfékezésén. A tűzesetben személyi sérülés nem törént, de a ház lakhatatlanná vált.

02.21. A Kőrösi út és a József Attila utca kereszteződésénél történt baleset, amelyben személyi sérülés is törént. A helyszínelés és a műszaki mentés idején a főút forgalmát el kellett terelni, ebben járőreink nyújtottak segítséget.

Összeállította: Kelecsényi Gábor