10.01. Személygépkocsi és motorkerékpár balesetéhez riasztották járőreinket a Mátyás király utcába. A Pesti út kereszteződésénél ütköztek a járművek, a motorost sérülése miatt kórházba kellett szállítani. Járőreink a helyszín biztosításában és a forgalom lezárásában nyújtottak segítséget a hatósági intézkedés ideje alatt.

10.02. A Széchenyi utcából érkezett segítségkérés, mert ketten megtámadtak egy taxisofőrt. A helyszínre érkező járőreink visszajelzése szerint úgy tűnt, hogy a bejelentés nem fedi teljesen a valóságot: a két érintett személy a taxival érkezett a helyszínre, de a viteldíjat nem akarták kiegyenlíteni, ezért a taxis mindkettejüket bántalmazta, majd a helyszínről elhajtott. A további intézkedést a Rendőrség végezte.

10.03. Két személygépkocsi balesetéhez kértek segítséget a Bem József utcába. A balesetet okozó személygépkocsi vezetője a helyszínről segítségnyújtás nélkül elszaladt, majd egy a helyszínre érkező másik kocsiba beugrott és elhajtott, közben egy újabb autót megrongálva. Járőreink a helyszínelés és a helyszín helyreállításának idejére a forgalom elterelésében nyújtottak segítséget.

10.23. A Károlyi utcából érkezett bejelentés, hogy egy ember a földön fekszik és vérzik a lába. Járőreink a helyszínen megállapították, hogy a bejelentés valós, az idős férfi lábán nyílt törés látható, ezért a mentők megérkezéséig elsősegélyben részesítették.

Összeállította: Kelecsényi Gábor