A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Az oldalon történő továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát.

Fegy Polgárőr és Tűzoltó Egyesület Gyál

FEGY naplójából 2021.07

07.04. Balesethez riasztották járőreinket a Kőrösi út és az M0-ás autóút találkozásához. A helyszínen egy motorkerékpárost gázolt el egy személyautó. A motorost járőrünk elsősegélyben részesítette a mentők helyszínre érkezéséig, ezt követően pedig a helyszín lezárásában, a forgalom terelésében nyújtottak segítséget polgárőreink.

07.07. A Bem József utca és a Kőrösi út kereszteződésében történt balesethez vonultak tagtársaink, ahol a két fél között heves vita alakult ki. Két sérültet kórházba kellett szállítani, a helyszínelés alatt polgárőreink a helyszín biztosításában segédkeztek.

07.08. A Kacsóh Pongrác utcába riasztották tűzoltóinkat, mert egy fa ága a villanyvezetékhez ért. Tagtársaink a veszélyhelyzetet megszüntették, a faágat kézi szerszámok segítségével eltávolították.

07.10. A Szélső utcából érkezett segítségkérés, mert egy ott lakót a szomszéd család megtámadott és megvert. Járőreink a súlyos fejsérülést szenvedett, vérző sérültet ellátták, majd a kiérkező mentők kórházba szállították. A további intézkedést a rendőrség vette át.

07.15. Lakossági jelzés érkezett a reggeli órákban, hogy a Posta előtt egy magatehetetlen személy fekszik. Járőrünk a helyszínen nem talált senkit, kicsivel később azonban hasonló jelzés érkezett az egyik Kőrösi úti buszmegállóból. Tagtársunk itt már megalálta a személyt, aki vélhetően erősen ittas állapotban volt, azonban testén több sérülés is látszott, ezért mentőt hívott. Az idősebb hölgyet a mentők kórházba szállították, járőrünk ezt követően a sérült lakhelyére vonult és értesítette a hozzátartozókat.

07.21. Segítségkérés érkezett az Erdőalja utcából, mert egy ház pincéjébe több személy beszorult. Helyszínre siető járőreink megállapították, hogy a pinceajtó zárja elromlott, ezért nem lehet kinyitni. Tagtársaink az ajtót kinyitották, így a bent lévő személy épségben kiszabadult. Ugyanezen a napon nem sokkal később Felsőpakonyra kellett vonulni tűzoltóinknak, mert egy lakóházban egy idős személy rosszul lett és nem tudnak bejutni hozzá. Az ingatlanba bejutva tagtársaink a személyt megtalálták, majd a mentőszolgálatnak átadták.

Összeállította: Kelecsényi Gábor