A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Az oldalon történő továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát.

Fegy Polgárőr és Tűzoltó Egyesület Gyál

07.14.
Avartűzhöz vonultak tűzoltóink Alsópakony-Ócsa területére, ahol nagy területen csaptak fel a lángok, az oltási munkálatok közel 6 órán keresztül tartottak. Még az oltás ideje alatt egy balesethez vonultak polgárőreink és tűzoltóink (a másik rendelkezésünkre álló tűzoltó járművel) a Kőrösi útra, ahol személygépkocsik ütköztek. Tűzoltóinkat innen néhány percen belül egy újabb tűzesethez riasztották tovább, ezúttal az M0 autóút gyáli lehajtója közelében, a forgalmi sávokat elválasztó területen kapott lángra a száraz növényzet, amelyet tagtársaink sikeresen eloltottak.

07.16.
Nagy erőkkel vonultak tűzoltóink és polgárőreink a Gesztenye utcába, ahol egy családi ház garázsában keletkezett tűz. A helyszínre érkező tagtársak visszajelzése szerint a ház tulajdonosa - komoly lélekjelenléttel - még a kiérkezés előtt eloltotta a felcsapó lángokat a házban tartott porral oltó készülék segítségével, így tűzoltói beavatkozásra végül nem volt szükség.

07.19.
Frontálisan ütközött két személygépkocsi a Kőrösi úton, ahol az egyik jármű vezetője elvesztette uralmát a járműve fölött és áttért az út menetirány szerinti bal oldalára. A sérülésben mindkét jármű vezetője könnyebben megsérült. Tűzoltóink a sérült járművek áramtalanításában nyújtottak segítséget, polgárőreink a teljes útzárral járó műszaki mentés és a helyszínelés ideje alatt a közúti forgalom elterelésében segédkeztek.

07.24.
Lakossági bejelentés érkezett, hogy a Kőrösi úton egy magatehetetlen személy fekszik a földön. Kiérkező járőrünk megállapította, hogy a közepesen ittas személy járóképes, nem sérült így önerejéből fel tud állni, a következő autóbusszal a várost elhagyja. Járőrünk vásárolt számára egy palack hideg ásványvizet, a rendkívüli melegre tekintettel, további segítségnyújtásra nem volt szükség.


Összeállította: Kelecsényi Gábor