A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Az oldalon történő továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát.

Fegy Polgárőr és Tűzoltó Egyesület Gyál

04.08. Balesethez vonultak tagtársaink a Szent István utca és az Árpád utca kereszteződéséhez, ahol egy alárendelt útról érkező személygépkocsi két kerékpárost is elgázolt. A balesetben mindkét kerékpáros megsérült, őket kórházba szállították. A helyszínelés idején polgárőreink a forgalom irányításában nyújtottak segítséget.

04.09.
Mobiltelefonszámról érkezett segítségkérés, hogy a Pozsonyi utcában egy erősen vérző férfi fekszik. A kiérkező járőrünk a helyszínen megtalálta az erősen ittas állapotban lévő urat, akin azonban - a bejelentéssel ellentétben - semmilyen sérülés nem volt látható, ezért otthonába útnak indította.

04.10.
A Katasztrófavédelem riasztására vonultak tűzoltóink Inárcs településre, ahol egy 1200 négyzetméteres raktárépületben keletkezett tűz. A tűz megfékezésében négy település hivatásos tűzoltói mellett a gyáli, az üllői, a délegyházi és a fóti önkéntes tűzoltók vettek részt. A tűzben a raktárépület mellett megsemmisült egy bútortároló és egy napelempark is, emberi életben azonban szerencsére nem esett kár.

04.12.
Lakóház-tűzhöz vonultak nagy erővel tűzöltóink a Táncsics Mihály utcába. A helyszínen derült ki, hogy a riasztás téves, semmilyen tűzre utaló jel nem látható, a házban lakó idős személy tévedésből gondolta, hogy tűz van, így a fővárosból érkező hivatásos katasztróvavédelmi egységek is feleslegesen vonultak a megadott címre.

04.17.
Éjfél után érkezett jelzés a Vecsési útról, ahol egy személygépkocsi az útról letérve egy gázcsonknak ütközött, emiatt gázszivárgás keletkezett. A katasztrófavédelem kérésére tagtársaink megkezdték a helyszín 100 méteres körzetében a lakosság kitelepítését. A lakók csak a veszélyhelyzet elmúltával, éjjel 3 óra körüli időpontban térhettek vissza otthonaikba.

Összeállította: Kelecsényi Gábor