FEGY.HU

december 11, szerda, 2019

head

Ki olvas minket

Oldalainkat 6 vendég böngészi
Címlap TÁVFELÜGYELET

Távfelügyelet

Mi a távfelügyelet?

A távfelügyeleti szolgáltatás a lakásokban, családi házakban, üzlethelyiségekben üzemelő behatolás jelző - köznapibb nevén riasztó - rendszerek által érzékelt állapotváltozások, jelzések figyelését, feldolgozását jelenti egy 24 órás távfelügyeleti központban.

Segítségével, láthatóvá válik minden, az objektumban történő esemény, pl. a riasztó ki- és bekapcsolása, támadás, betörés, tűz, stb. Az ügyeletes diszpécserek, éjjel-nappal számítógép segítségével figyelik a távfelügyeletre vezetékes telefonvonal, rádiós vagy GSM összeköttetés révén csatlakoztatott objektumok érzékelőinek állapotát. Intézkedést igénylő jelzések, (pl. támadás, betörés, tűz) esetén haladéktalanul értesítik a kivonuló szolgálatot (és a Rendőrséget, Tűzoltóságot is amennyiben szükséges) és az előfizető által megadott személyeket, szervezeteket. A kivonuló szolgálat a helyszínen biztosítja az előfizető személye és vagyontárgyai védelmét.

A járőrautók jelenléte, az adott szolgáltatási terület közbiztonságának javításával, az ott lakók, valamint a területen tevékenykedő vállalkozások fenyegetettségét csökkenti.

Részletesebb tájékoztatásért, hívja a 24-órás ügyeleti központunk telefonszámát a: 06-29-340-333  vagy az illetékes kollégánkat hétköznap 9 – 15 óra között a 06 70/458 4512-es telefonszámon.

hirkzpont