FEGY.HU

december 11, szerda, 2019

head

Címlap Nemzetközi események

I.P.A.

Egyesületünk meghívást kapott a I.P.A.(International Police Association) Román szekciójától június 22-24.-ére a Zilahon rendezendő "Masters Cook" főzőversenyre.

New Yorkban a FEGY

 

New Yorkban a FEGY

 

Tagtársunk, Hajdu Attila a FEGY Polgárőr és Tűzoltó Egyesület, nevében képviselte egyesületünket a New Yorkban megrendezett (World Police & Fire Games) rendőr és tűzoltó világjátékokon

A FEGY képviseletében kollégánk, főhajtással tisztelgett a 2001. szeptember 11-én történt World Trade Center elleni támadásban elhunyt tűzoltó és rendőr bajtársak előtt.

Tagtársunk, online közvetített minket az IRENE nevű hurrikán megérkezéséről, tekintettel arra, hogy pontosan akkor ért oda. Saját tapasztalattal rendelkezik egy katasztrófahelyzet bekövetkezésekor történő védelmi intézkedések sorozatáról, mely nagy segítséget jelent egyesületünk számára. Tapasztalatai jelentős segítséget nyújtanak egy esetlegesen bekövetkező helyi esemény szervezése, irányítása terén. A veszély elmúltával meglátogatta a Word Trade Center emlékparkot, ahol elhelyezte a FEGY Polgárőr és Tűzoltó Egyesület Gyál zászlóját, tisztelegve az elhunyt rendvédelmi dolgozók emlékének.

(Tar Nándor FEGY alelnök)

 

 

 

Pünkösd Királya

IPA a Nemzetközi Rendőrszövetség, Pünkösd Királya Nemzetközi főzőversenyén vettünk részt 11.én szombaton, Gödöllőn.

Egyesületünk három étel elkészítésével indult a versenyen, Mangalica pörkölt ez volt a kötelező, majd Batyus halászlé és Töltött káposzta.

A kilenc órakor kezdődő és délután két óráig tartó versenyen a hazai versenyzőkön  kívül részt vettek még Románia, Szlovákia, és Bulgária -i versenyzők.

Szakácsainknak ismét sikerült nagyot alkotniuk ugyanis a batyus halászlével, az egyéb kategóriában, az első helyen végeztek.

A díj átadásával egy időben, igen nagy megtiszteltetésként a  Szabadtűzi Lovagrend, Tiszteletbeli Lovagokká ütötte szakácsainkat.

Akik ismét elismerést szereztek egyesületünknek: Romfa Mihály, Szebeni Zsolt (Cipó), Fodor Bertold, Kozma Csaba

A Zsűri különdíjjal jutalmazta Szebeni Zsoltnét, emléklappal pedig Romfa Mihálynét és Tarrné Lollok Zsuzsannát. Ők különböző süteményeket sütöttek. Köszönjük nekik!

Szintén köszönjük tagtársainknak, feleségeknek, gyerekeknek a rengeteg segítséget, nélkülük nem nyertünk volna!

Román barátaink

Munkában a zsűri

A tökmagos, fokhagymás, rozmaringos kenyér csak hab volt a