A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Az oldalon történő továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát.

Fegy Polgárőr és Tűzoltó Egyesület Gyál

FEGY naplójából 2023.03

02.03.

Két személygépkocsi ütközött a Mátyás király utca és a Gárdonyi Géza utca kereszteződésénél. Tűzoltóink a sérült járműveket áramtalanították, majd továbbvonultak Felsőpakonyra, ahol egy mentővel hazaszállított beteget kellett otthonába bejuttatni: jelentős testsúlya miatt a személyt csak az ablakon keresztül lehetett a házba beemelni. Polgárőreinket ugyanezen idő alatt egy másik, Kőrösi úton történt balesethez riasztották, ott a forgalom irányításában nyújtottak segítséget.

02.14.

Lakossági jelzésre vonult járőrünk a Kőrösi útra, ahol a bejelentés szerint egy kerékpáros a gyalogátkelőhelyen fekszik. Kiérkezésekor kollégánk megállapította, hogy az idős személy szerencsére nem sérült, hanem ittassága miatt gondolta úgy, hogy megfelelő hely a főútvonal úttestje a pihenésre, ezért felszólította a helyszín elhagyására.

02.20.

Az egyik gyáli iskola portása kért segítséget központunktól, mert az iskola udvarán egy férfi őrjöng, megtámadta az udvaron lévő gyerekeket. Járőreink kiérkezésére a férfi az iskola területét már elhagyta, de az utcán is folytatta agresszív viselkedését, ezért tagtársaink a helyszínen visszatartották és a rendőrségnek átadták.

02.27.

Balesethez vonultak tagtársaink a Szent István utcába, ahol két személygépkocsi ütközött, személyi sérülés is történt. Tűzoltóink a sérült járművek áramtalanításában segédkeztek, polgárőreink pedig a helyszín lezárásában nyújtottak segítséget a mentés és a helyszínelés alatt. Az egyik jármű sofőrjét fejsérülés miatt a mentők kórházba szállították.

Összeállította: Kelecsényi Gábor